De jaargangen 1971..1981 op het Willem Lodewijk Gymnasium

Klassen

Wie zaten er in de klassen:

Overig

Overige pagina's:

Nieuwe pagina's (in 2006)

Nieuwe pagina's:

Over mijzelf

Ik heb zelf deel uitgemaakt van twee van deze generaties namelijk 1977 en 1978 en ik kende flink wat mensen van de erop volgende jaargang (1979), al waren het alleen al de leerlingen die een keer waren blijven zitten, maar ook vanwege naschoolse activiteiten zoals de leerlingenraad, fotoclub, filmclub, literaire bijlage bij Kalliopé en contacten opgedaan gedurende mijn bezigheden als fotograaf van feesten etc.

Foto met beterschapswens voor meneer de Wit

foto van alle leerlingen en leraren voor de school

Rector de Wit kreeg in het seizoen 1977..78 (of was het al het seizoen ervoor?) gezondheidsproblemen en deze foto van alle leerlingen en leraren voor de school werd genomen om hem beterschap mee te wensen.

Grotere versie.
Nog grotere versie. (Deze versie is zo ontzettend vergroot dat een verdere vergroting geen details meer toevoegt. En verder is deze foto helaas op een foto-papier met een hinderlijke plastic oppervlakte-structuur afgedrukt. Als iemand een grotere dan 10*15 afdruk heeft, dan zou mijn scannertje er graag eens over heen gaan... ;-)

Andere sites

Hier zijn de officiele sites:
www.wlg.nl/ Het WLG zelf
www.wlg.schoolpagina.nl/ De WLG-pagina op Schoolpagina.nl

'Laatste nieuws' van 20090925

Mijn foto's van de reunie

We hebben inmiddels de 100-jarige reunie achter de rug (op zaterdag 20090912). Het was heel leuk om een heleboel oude kennissen weer terug te zien en ook een stel mensen die ik pas later via deze site heb leren kennen. De foto's die ik heb gemaakt staan hier:
picasaweb.google.com/ganswijk/
Je kunt met de muispointer over de gezichten gaan om de namen te zien. Wanneer je een verbetering of toevoeging hebt, schrijf dan even een commentaartje. (Bedankt Gert Joan Bouma). Wanneer je berichtje alleen een toevoeging of verbetering betreft voer ik hem uit en verwijder het bericht. Als het complexer is laat ik het staan.
PS. Ik wist niet dat mijn 'watermark'-tekst zichtbaar in de foto's gezet zou worden, want anders had ik het waarschijnlijk niet zo gedaan. Mail me gerust voor een tekstvrije versie van de foto of een foto met een hogere resolutie.

Andere sites

Ontdekte andere sites over het WLG (20090925):

Verzoek om verbeteringen en aanvullingen

Stuur svp. verbeteringen en aanvullingen. Ik ben ook geinteresseerd in (copieen of scans van) de boekjes 77-78 en 78-79. (En overigens ook van de allerlaatste Kalliopé van 77-78.)

De school is opgericht in 1909, dus de reunies vinden in alle jaren eindigend op een 4 of 9 plaats. De reunie van 2004 is helaas niet doorgegaan maar die in 2009 die het 100-jarig bestaan van de school viert gaat natuurlijk wel door.


Ik ben bezig met het opzetten van een uitgebreidere database met gegevens, zodat je precies kunt opzoeken met wie je wanneer in de klas hebt gezeten, voor een snelle preview, zie: www.chipdir.nl/wlg/

Het is misschien wel een goed idee om je ook op te geven op:
www.schoolpagina.nl/school/willem-lodewijkgymnasium/ heeft de WLG-reunie van 2009 georganiseerd
www.schoolbank.nl/school.html?_a=overview&sid=9179 willen je graag een betaald abonnement aansmeren

Zie ook:


Jaap van Ganswijk <ganswijk@xs4all.nl>
20110522: laatste keer gewijzigd
20110522: gecompileerd