Chip Directory
Mirror sites
Mailing list
Have this site translated
 Datasheet Archive
 Embedded Systems
Host site

Vraag ons om schaarse chips te vinden

Het is onmogelijk voor welke chipmakelaar dan ook om iedere mogelijke schaarse chip in voorraad te hebben en daarom stoppen ze de gegevens over hun voorraad en die van hun OEM-klanten in grote centrale databases die beheerd worden door interbroker-dienstverleners als IC-Source.

De Chipdir samen met haar chipbrokerpartner Midwest Components heeft een abonnement op de IC-Source database, zodat u gratis in die database kunt zoeken.

Wanneer u de chips vindt waar u naar op zoek bent, kruis dan op het resultaatformulier een stel van de partijen chips aan waar u naar op zoek bent en druk op de 'Request for Quote'-knop en u krijgt een formulier dat om nog wat extra gegevens vraagt zoals hoeveel exemplaren van de chip u wilt kopen en uw richtprijs als u die heeft. U kunt ook extra opmerkingen toevoegen. (In het Engels svp. voor een snellere afhandeling). Nadat u op de 'Send Requests' knop hebt gedrukt gaat er onmiddelijk een email met het verzoek naar de Chipdir en naar Therese Bublitz van Midwest Components en ze zal zo snel mogelijk uitzoeken of de chips nog steeds leverbaar zijn (of dat er elders nog andere partijen zijn) en wat ze u moeten kosten en ze zal u zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte sturen via email.

Tiep of knip-en-plak de chipnummers waar u naar op zoek bent ieder op een aparte regel:

beperk het zoeken tot chips met precies de juiste prefix
sorteer op: datum hoeveelheid


Als u niet gevonden heeft wat u zocht, kunnen we u misschien toch helpen want we hebben naast IC-Source nog andere bronnen. Vult u dan svp. dit formulier in.

Als u liever met een Nederlandse chipmakelaar zaken doet, probeert u dan een van de grote adverteerders in de Chipdir:
www.broker1.tv/?reqchip_nl


Ad for PCI video capturing boards by Dektec.
Goto: Main Mirror About Author
Register: Yourself Company
Feedback: Correction Addition Question
Request quote: Chips (Deutsch) Chips (English) Chips (Nederlands)

Advertisement by Adprov

Viewable with any browser


page modified: 20060728
page compiled: 20080325
site compiled:  Version GIF